.
 

BUREAU EN PERSOON

AMR ONTWERP: Bouwkundig en architectonisch ontwerpbureau.

Anne-Marie Roozen

AMR Ontwerp is een jong en creatief architectonisch en bouwkundig ontwerp bureau dat is opgericht in januari 2012. Het legt zich volledig toe op adviseren, ontwerpen en bouwkundig uitwerken van nieuwbouw, verbouw en interieur op het gebied van woningen, bijgebouwen of bedrijfsgebouwen. Daarnaast zijn wij tevens actief in het wijzigen van bestemmingen en opsplitsen van woningen. Voor alle overige disciplines zoals installatie, constructie, bouwfysica-/bouwbesluit berekeningen, bodem- en akoestische onderzoeken werken wij samen met diverse adviesbureaus. 

Werkgebied: Gemeente Zundert, Roosendaal, Rucphen en Randstad.

Ons werkgebied breidt zich steeds verder uit. Zo is AMR Ontwerp voornamelijk werkzaam in de directe omgeving van Achtmaal waaronder Gemeente Zundert, Gemeente Roosendaal en Gemeente Rucphen, maar ook met enige regelmaat in de Randstad/Regio Rotterdam.                                                                                                                               

Over AMR: Bouwkundige- en architecten opleiding.

Van kinds af aan ligt mijn interesse bij het ontwerpen van huizen, zowel exterieur als interieur. Vanuit het middelbare onderwijs ben ik gestart met de opleiding MBO bouwkunde gevolgd door het HBO bouwkunde met uitstroomrichting Architectuur. Na het behalen van mijn diploma's ben ik verder gegaan met een Architectenopleiding aan de Academie voor Architectuur en Stedenbouw (AAS). Daarnaast heb ik nog een thuisstudie gevolgd voor binnenhuisarchitectuur.

Op deze manier heb ik kennis van de diverse invalshoeken waarmee je tijdens het bouwproces te maken krijgt.

Bij AMR Ontwerp zijn de lijntjes kort waardoor we snel kunnen schakelen, je hebt te maken met maar 1 contactpersoon die de functie draagt van zowel Bouwkundig ingenieur, Architect/ontwerper als de binnenhuisarchitect. In feite een all-in pakket.


Om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen kunt u ons bellen, een email sturen of het contactformulier invullen.